مرکز مشاوره دکترسلام {کلینیک رواشناسی دکترسلام}

کلینیک روانشناسی دکترسلام

اولین مرکز 24ساعته در ایران

مرکز مشاوره دکترسلام 02125917355
مشاوره تلفنی
مشاوره آنلاین
مشاوره حضوری
مشاوره 24ساعته

امکان دریافت مشاوره فوری در هر ساعت از شبانه روز

روانشناسان مجرب

اختصاص روانشناس متخصص در حیطه درخواستی

مشاوره سریع

دریافت مشاوره بدون نیاز به نوبت قبلی

تعرفه مصوب

دریافت مشاوره با تعرفه مصوب سازمان نظام روانشناسی

سوالات متداول

از آنجا که شعار ما سرعت و سهولت در دریافت مشاوره روانشناسی است، شما با یک تماس یا پیغام در واتساپ میتوانید برای دریافت مشاوره اقدام کنید (لازم به ذکر است ما در کمتر از نیم ساعت شما را به روانشناس متخصص در حیطه درخواستی وصل میکنیم)

بله! تمامی روانشناسان ما دارای بیش از 10سال تجربه کاری هستند، همگی عضو انجمن رواشناسان ایران می باشند و صلاحیت آنها از فیلتر مدیریت احراز شده است.

قبل از برقرای جلسات مشاوره، سیستم ارجاع مجموعه (تیم پشتیبان) و سوپروایزر مرکز که دارای تحصیلات روانشناسی هستند، موضوع شما را بررسی میکنند و روانشناس متخصص در حیطه درخواستی را برای شما انتخاب میکنند تا بطور قطع از جلسات خود رضایت کاملی داشته باشید

مشاوره رابطه

مشاوره رابطه 02125917355 بصورت 24ساعته

فهرست مطالب

رابطه بخش مهمی از زندگی سالم است. تحقیقات به طور مداوم نشان داده است که ارتباطات اجتماعی برای سلامت روحی و جسمی ضروری است. افرادی که روابط سالمی دارند نتایج سلامتی بهتری دارند، احتمال بیشتری برای انجام رفتارهای سالم دارند و خطر مرگ و میر آنها کاهش می یابد. به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده است که افرادی که در روابط عاشقانه خوبی هستند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمتری دارند. اگر شما با مشکلی در رابطه خود مواجه هستید یا نیاز به پرسش یا راهنمایی دارید میتوانید از خدمات مشاوره رابطه (حضوری، تلفنی، آنلاین) در کلینیک ما استفاده کنید. اگر به مشاوره قبل از ازدواج نیاز دارید کلیک کنید.

در مشاوره رابطه مهم است که به یاد داشته باشید که هیچ رابطه کاملی وجود ندارد. هر رابطه ای ترکیبی از ویژگی های سالم و ناسالم دارد. چیزی که یک ارتباط را مثبت می کند این است که هر فرد تشخیص می دهد که این ارتباطات کار می کند و هر فرد باید برای حفظ ارتباط و حل مسائل تلاش کند.

مردم اغلب زمان زیادی را صرف صحبت در مورد چگونگی تشخیص یک رابطه بد می کنند، اما بحث بسیار کمتری در مورد اینکه دقیقاً چه چیزی یک رابطه سالم را تشکیل می دهد وجود دارد. چگونه می توانید تشخیص دهید که آیا رابطه شما سالم است و چه کاری می توانید انجام دهید تا آن را حتی بهتر کنید؟ مشاوره رابطه در این زمینه میتواند به شما کمک موثری کند.

آیا به یکدیگر اعتماد دارید؟ آیا به یکدیگر احترام می گذارید؟ آیا از منافع و تلاش های یکدیگر حمایت می کنید؟ آیا با یکدیگر صادق و روراست هستید؟ آیا می توانید هویت فردی خود را حفظ کنید؟ آیا در مورد احساسات، امیدها، ترس ها و رویاهای خود صحبت می کنید؟ آیا احساس و ابراز محبت می کنید؟ آیا برابری و انصاف در رابطه شما وجود دارد؟ نیازهای هر فرد متفاوت است. برای مثال، برخی افراد نسبت به دیگران نیاز بیشتری به گشاده رویی و محبت دارند. در یک رابطه سالم، هر فردی می تواند آنچه را که نیاز دارد به دست آورد.

مشاوره رابطه با روانشناس

مشاوره رابطه و روابط عاشقانه

قرار است همه روابط عاشقانه با مشکلاتی روبرو شوند. تعارضات بر سر مسائل مالی، چالش های فرزندپروری و سایر تفاوت ها همگی می توانند فراز و نشیب هایی را در یک رابطه عاشقانه ایجاد کنند. حتی اگر شما و شریک زندگیتان یا حتی کسی که با او دوست هستید، در بیشتر مواقع رابطه سالمی داشته باشید هم گاهی اوقات ممکن است مسائلی پیش بیاید که می توانید از مشاوره رابطه عاشقانه بهره مند شوید.

اگرچه همه روابط عاشقانه متفاوت هستند، ولی برخی از ویژگی های کلیدی به تمایز یک رابطه عاشقانه بین فردی سالم از یک رابطه عاشقانه ناسالم کمک می کند. اعتماد به شریک زندگی یک بخش کلیدی از هر رابطه عاشقانه است. مشاوره رابطه عاشقانه نشان می‌دهد که توانایی شما در اعتماد کردن به دیگران تحت تأثیر سبک کلی دلبستگی شما قرار دارد. اگر روابط گذشته شما امن، پایدار و قابل اعتماد بوده است، به احتمال زیاد به شرکای آینده خود نیز اعتماد خواهید کرد. با این حال، اگر روابط گذشته شما ناپایدار و غیرقابل اعتماد بود، ممکن است در آینده نیاز به حل برخی از مسائل مربوط به اعتماد در مشاوره رابطه عاشقانه داشته باشید.

از نظر مشاوره روابط عاشقانه، اعتماد همچنین از طریق رفتار شرکا با یکدیگر ایجاد می شود. وقتی می بینید که شریک زندگی تان با شما خوب رفتار می کند، قابل اعتماد است و در صورت نیاز در کنار شما خواهد بود، به احتمال زیاد این اعتماد را تقویت خواهید کرد. ایجاد اعتماد مستلزم خودافشایی متقابل با به اشتراک گذاشتن چیزهایی در مورد خودتان است. با گذشت زمان، فرصت هایی برای آزمایش و ارزیابی این اعتماد پدیدار می شود. با افزایش اعتماد، رابطه به منبع بزرگی از راحتی و امنیت تبدیل می شود. اگر احساس می کنید باید چیزهایی را از شریک زندگی خود پنهان کنید، ممکن است به این دلیل باشد که این اعتماد ضروری را ندارید. شما در چنین مواقعی میتوانید از طریق مشاوره روابط عاشقانه مشکلات خود را با یک روانشناس و مشاور رابطه مطرح کنید.

مشاوره رابطه عاشقانه و مشاوره روابط عاشقانه در کلینیک دکترسلام

مشاوره رابطه و روابط عاطفی

شما باید بتوانید احساس کنید که در یک رابطه عاطفی سالم می توانید خودتان باشید. اگرچه همه زوج‌ها سطوح مختلفی از صراحت و خودافشایی دارند، هرگز نباید برای پنهان کردن جنبه‌های خود یا تغییر شخصیت خود تحت فشار باشید. باز بودن و صادق بودن با یکدیگر نه تنها به شما کمک می کند تا احساس امنیت روانی بیشتری داشته باشید. شما برای این اینکه بتوانید مشکل روابط عاطفی خود را مدیریت کنید یا رابطه خود را توسط یک روانشناس ارزیابی کنید یا از روانشناس در مورد چگونگی مواجهه با مسائل راهنمایی بگیرید میتوانید از خدمات مشاوره رابطه عاطفی استفاده کنید.

خودافشایی به چیزی اشاره دارد که شما مایلید در مورد خود با شخص دیگری به اشتراک بگذارید. در شروع روابط عاطفی، ممکن است خودداری کنید و در مورد آنچه که آماده افشای آن هستید بیشتر مراقب باشید. با گذشت زمان، با افزایش صمیمیت یک رابطه، شرکا شروع به افشای بیشتر افکار، عقاید، باورها، علایق و خاطرات خود برای یکدیگر می کنند.

این بدان معنا نیست که شما باید همه چیز را با شریک زندگی خود به اشتراک بگذارید. هر فردی به حریم خصوصی و فضای خود نیاز دارد. آنچه که بیش از همه مهم است این است که آیا هر یک از شرکا در صورت تمایل به اشتراک گذاشتن امیدها، ترس ها و احساسات خود احساس راحتی می کنند یا خیر. زوج های سالم نیازی ندارند که همیشه با هم باشند یا همه چیز را به اشتراک بگذارند. با این حال، اختلاف نظر در مورد میزان صداقت در یک رابطه گاهی اوقات می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. خوشبختانه، یک مطالعه نشان داد که وقتی افراد از سطح باز بودن شریک خود ناراضی هستند، معمولاً این موضوع را با شریک خود در میان می‌گذارند. میتوانید برای راهنمایی در زمینه مسائل مربوط به روابط خود از مشاوره روابط عاطفی استفاده کنید.

اگرچه ممکن است شریک زندگی شما نیازهای متفاوتی نسبت به شما داشته باشد، اما مهم است که راه هایی برای سازش پیدا کنید و در عین حال مرزهای خود را حفظ کنید. محدودیت ها مربوط به رازداری نیست. آنها ثابت می کنند که هر فردی نیازها و انتظارات خود را دارد. مرزهای سالم در یک رابطه به شما این امکان را می دهد که به انجام کارهایی که برایتان مهم هستند، مانند معاشرت با دوستان و حفظ صمیمیت، ادامه دهید و در عین حال چیزهای مهم را با شریک زندگی خود به اشتراک بگذارید. شریکی که انتظارات ناسالمی از صراحت و صداقت دارد، ممکن است انتظار داشته باشد که بداند شما کجا هستید و چه کار می کنید، محدود کند که می توانید با آنها وقت بگذرانید، یا درخواست دسترسی به حساب های رسانه های اجتماعی شخصی خود را داشته باشد. در چنین مواقعی دریافت مشاوره رابطه عاطفی ضروری است.چرا که در مشاوره روابط عاطفی میتوانید مشکلات روابط را مدیریت کنید و درمورد انتخاب فرد مناسب یا مواجهه با مشکلات بهترین راهکارها را دریافت کنید.

مشاوره رابطه عاطفی (مشاوره روابط عاطفی) بصورت شبانه روزی

مشاوره رابطه و روابط دوستی

مشاوره رابطه دوستی نشان میدهد که اشتیاق اولیه که نشانه شروع یک رابطه جدید است به مرور زمان کاهش می یابد، اما این بدان معنا نیست که نیاز به محبت، راحتی و مهربانی کاهش می یابد. در واقع بطور کلی از نظر مشاوره روابط دوستی، عشق پرشور معمولا در اوایل یک رابطه رخ می دهد و با میل شدید، احساسات قوی و نیاز به حفظ نزدیکی فیزیکی مشخص می شود. این عشق پرشور در نهایت به عشق دلسوزانه تبدیل می شود که با احساس محبت، اعتماد، صمیمیت و تعهد مشخص می شود.

در حالی که این احساسات شدید اولیه در نهایت به سطوح عادی بازمی‌گردند، زوج‌هایی که در روابط سالم هستند، می‌توانند با پیشرفت رابطه صمیمیت عمیق‌تری ایجاد کنند. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که نیازهای فیزیکی برای هر فردی متفاوت است. میزان محبت یا صمیمیت “درست” وجود ندارد. کلید یک رابطه سالم این است که هر دو طرف از میزان محبتی که با شریک خود به اشتراک می گذارند راضی باشند. در مشاوره رابطه های دوستی، یک مشارکت پرورشی با محبت و محبت صمیمانه نسبت به یکدیگر مشخص می شود.

روابط سالم و پایدار، چه روابط دوستانه و چه روابط عاشقانه، مستلزم توانایی برقراری ارتباط خوب است که این امر میتواند توسط مشاوره رابطه دوستی (مشاوره روابط دوستی) تسهیل شود. یک مطالعه مشاوره روابط دوستی نشان داد که سبک ارتباطی زوجین مهمتر از استرس، تعهد و شخصیت در پیش بینی اینکه آیا زوج های متاهل در نهایت طلاق خواهند گرفت یا خیر است.

اگرچه ممکن است به نظر برسد که در مشاوره رابطه های دوستی، بهترین روابط آن‌هایی هستند که شامل تعارض نباشند، اما دانستن اینکه چگونه اختلاف نظرها را به طور مؤثر حل کنیم، مهم‌تر از اجتناب از بحث و جدل به منظور حفظ صلح است. گاهی اوقات تعارض می تواند فرصتی برای تقویت ارتباط با شریک زندگی شما باشد. تحقیقات نشان داده است که تعارض می تواند در روابط صمیمانه مفید باشد. زمانی که مسائل جدی نیاز به حل و فصل دارند، مشاوره رابطه های دوستی به افراد اجازه می دهد تا تغییراتی ایجاد کنند که به نفع آینده رابطه باشد.

هنگامی که درگیری ایجاد می شود، کسانی که در روابط سالم هستند می توانند از حملات شخصی اجتناب کنند. درعوض، آن‌ها همچنان با شریک زندگی‌شان احترام می‌گذارند و همدردی می‌کنند و در مورد افکار و احساسات خود بحث می‌کنند و برای حل‌وفصل تلاش می‌کنند.

مشاوره رابطه دوستی با روانشناس بصورت 24ساعته. برای مشاوره روابط دوستی کافیست تماس بگیرید

مشاوره رابطه دختر و پسر

از نظر مشاوره رابطه دختر و پسر، یکی از ویژگی اصلی و ضروری هر رابطه دختر و پسر، این است که در روابط دوستی نزدیک و سالم، افراد احترام متقابل دارند. آنها خود را پایین نمی آورند و خود را تحقیر نمی کنند و یک دیگر را حمایت عاطفی می کنند. افراد در مشاوره رابطه دختر و پسر میتوانند به روش های مختلف به یکدیگر احترام بگذارند: به حرف یکدیگر گوش دهید، وقتی شریک زندگیتان از شما کاری می خواهد معطل نکنید، وقتی کسی اشتباهی مرتکب می شود درک کننده و بخشنده باشید، یکدیگر را بسازید، در زندگی خود برای شریک زندگی خود جا باز کنید، به چیزهایی که همسرتان دوست دارد علاقه مند شوید، به شریک زندگی خود اجازه دهید فردیت خاص خود را داشته باشد، از خواسته ها و علایق شریک زندگی خود حمایت و تشویق کنید، از یکدیگر قدردانی و قدردانی نشان دهید، با یکدیگر همدلی داشته باشید.

در مشاوره رابطه دختر و پسر، روابط قوی با وجود تعادل مشخص می شود. این در مورد حفظ امتیاز یا احساس اینکه مدیون طرف مقابل هستید نیست. شما کارهایی را برای یکدیگر انجام می دهید زیرا واقعاً می خواهید. این بدان معنا نیست که دادن و گرفتن در یک رابطه همیشه برابر با 100٪ است. گاهی ممکن است یک شریک به کمک و حمایت بیشتری نیاز داشته باشد. در موارد دیگر، یک شریک ممکن است به سادگی ترجیح دهد نقش مراقبت کننده را ایفا کند. این عدم تعادل تا زمانی قابل قبول است که هر فرد با پویایی خوب باشد و هر دو طرف حمایت مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مشاوره رابطه دختر و پسر

مشاور رابطه

از نظر مشاور رابطه، روابط می توانند در طول زمان تغییر کنند و همه روابط 100٪ سالم نیستند. به ویژه زمان های تعارض، می تواند منجر به رفتارهای ناسالم و مکانیسم های مقابله ای شود که می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. یک رابطه زمانی ناسالم است که بدی بیشتر از خوبی باشد یا رفتارهای خاصی برای یک یا هر دو فرد مضر باشد. برخی از مشکلات ممکن است موقتی باشند و می‌توانید با هم از طریق ارتباط حضوری یا تلفنی با مشاور رابطه آنها را از بین ببرید. وقتی صحبت از مسائل جدی‌تر مانند رفتار توهین‌آمیز می‌شود، نگرانی اصلی شما باید حفظ ایمنی و امنیت روحی باشد. در ادامه این بخش از مطلب برخی از زنگ خطر های رابطه سمی را میخوانید:

  • احساس اجبار برای تغییر آنچه هستید
  • نادیده گرفتن نیازهای خود برای اولویت دادن به شریک زندگی
  • مجبور شدن به ترک چیزهایی که دوست دارید
  • عدم صمیمیت یا فشار برای به اشتراک گذاشتن تمام جزئیات زندگی خود با شریک زندگی خود
  • کنترل نابرابر بر منابع مشترک از جمله پول و حمل و نقل
  • تلاش برای کنترل رفتار شما
  • انتقاد از کاری که انجام می دهید، با چه کسی وقت می گذرانید، چگونه لباس می پوشید و غیره
  • از به اشتراک گذاشتن نظرات یا افکار خود می ترسید
  • عدم رعایت انصاف در حل تعارض
  • احساس اینکه گذراندن وقت با هم یک الزام است
  • از یکدیگر دوری کنید
  • فریاد زدن
  • خشونت فیزیکی

اگر فکر می‌کنید رابطه شما نیاز دارد از مشاوره رابطه بهره مند شود، با یک مشاور رابطه صحبت کنید. یک متخصص سلامت روان که در حل مسائل بین فردی و روابط دوستی یا عطفی مهارت دارد می تواند به شما کمک کند تا ارتباط برقرار کنید، گوش دهید و با برخی از مسائلی که می تواند رابطه شما را تحت فشار قرار دهد کنار بیایید. مهم است که به یاد داشته باشید که نمی‌توانید کسی را مجبور کنید که رفتارش را تغییر دهد مگر اینکه خودش بخواهد. اگر شریک زندگی شما علاقه مند نیست یا مایل به مشاوره نیست، به تنهایی پیش بروید و روی نیازها و رفاه خود تمرکز کنید. روی ساختن سیستم حمایت اجتماعی خود خارج از رابطه کار کنید.

لیستی از 15 سوال برای تمایز رابطه خوب از بد

یک فرآیند می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید که آیا رابطه فعلی شما ارزش شما را دارد یا خیر. با الهام از فهرست کلتنر، فهرستی از 15 سؤال را برای برجسته کردن آنچه که بیشتر اهمیت دارد، گردآوری کرده‌ایم. برای بهره مندی از شناخت رابطه سمی، باید صادق باشید. اگر به خودتان دروغ بگویید هیچ تصور درستی از رابطه نخواهید داشت و مشکلات احتمال پیش رو تقصیر شما خواهد بود. در مورد هر سوال فکر کنید و صادقانه با یک بله یا خیر ساده پاسخ دهید:

  1. آیا شریک زندگی تان از شما انسان بهتری می سازد و همین کار را برای او انجام می دهید؟
  2. آیا شما و شریک زندگیتان هر دو راحت هستید که احساسات خود را به اشتراک بگذارید، به یکدیگر تکیه کنید، صمیمی باشید و نگران رفتن طرف مقابل نباشید؟
  3. آیا شما و شریک زندگی تان همدیگر را همان طور که هستید، بدون تلاش برای تغییر یکدیگر می پذیرید؟
  4. وقتی اختلاف نظر ایجاد می شود، آیا شما و همسرتان محترمانه و بدون تحقیر و یا منفی با هم ارتباط برقرار می کنید؟
  5. آیا شما و شریک زندگیتان در تصمیم گیری، قدرت و نفوذ در رابطه مشترک هستید؟
  6. آیا شریک زندگی شما بهترین همدم شماست و آیا شما بهترین همدم او هستید؟
  7. آیا شما و همسرتان بیشتر به «ما» فکر می کنید «من»؟
  8. آیا شما و شریک زندگیتان در مورد رمزهای شبکه های اجتماعی و حساب های بانکی به یکدیگر اعتماد دارید؟
  9. آیا شما و شریک زندگیتان بدون داشتن دیدگاه مثبت اغراق آمیز، به خوبی به یکدیگر فکر می کنید؟
  10. آیا دوستان نزدیک شما و همچنین دوستان شریک زندگی تان فکر می کنند که شما رابطه ای دارید که در آزمون زمان مقاومت کند؟
  11. آیا رابطه شما عاری از علائم قرمز مانند خیانت، حسادت و کنترل رفتار است؟
  12. آیا شما و شریک زندگیتان از نظر سیاست، مذهب، اهمیت ازدواج، تمایل به بچه دار شدن و پدر و مادر بودن دارای ارزش های یکسانی هستید؟
  13. آیا شما و شریک زندگیتان حاضرید نیازها، خواسته ها و اهداف خود را فدای یکدیگر کنید؟
  14. آیا شما و همسرتان هر دو شخصیت خوشایند و از نظر عاطفی پایدار دارید؟
  15. آیا شما و شریک زندگیتان از نظر جنسی سازگار هستید؟

برخی از منابع این مطلب: brainmain