مرکز مشاوره دکترسلام {کلینیک رواشناسی دکترسلام}

کلینیک روانشناسی دکترسلام

اولین مرکز 24ساعته در ایران

کلینیک روانشناسی دکتر سلام (مرکز مشاوره دکترسلام)
مشاوره تلفنی
مشاوره آنلاین
مشاوره حضوری
سرعت و سهولت

فرآیند نوبت دهی در اسرع وقت صورت میگیرد و حداکثر طی 10دقیقه به تراپیست مجرب در حیطه درخواستی وصل میشوید.

تعرفه های مصوب

کلیه خدمات با تعرفه کمتر از تعرفه مصوب 1402 انجام میشود. همچنین تمامی مشاورین بیش از 10سال تجربه کاری دارند.

تایم کاری منعطف

شما در هر ساعت از شبانه روز و حتی در ایام تعطیل، میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری استفاده کنید.

سوالات متداول

از آنجا که شعار ما سرعت و سهولت در دریافت مشاوره روانشناسی است، شما با یک تماس یا پیغام در واتساپ میتوانید برای دریافت مشاوره اقدام کنید (لازم به ذکر است ما در کمتر از نیم ساعت شما را به روانشناس متخصص در حیطه درخواستی وصل میکنیم)

بله! تمامی روانشناسان ما دارای بیش از 10سال تجربه کاری هستند، همگی عضو انجمن رواشناسان ایران می باشند و صلاحیت آنها از فیلتر مدیریت احراز شده است.

قبل از برقرای جلسات مشاوره، سیستم ارجاع مجموعه (تیم پشتیبان) و سوپروایزر مرکز که دارای تحصیلات روانشناسی هستند، موضوع شما را بررسی میکنند و روانشناس متخصص در حیطه درخواستی را برای شما انتخاب میکنند تا بطور قطع از جلسات خود رضایت کاملی داشته باشید

احساس امنیت در رابطه

مشاوره احساس امنیت در رابطه

فهرست مطالب

روابط عاطفی یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی است و هر چه بیشتر، چالش‌های پیش‌آمده را جدی بگیرید و برای عزت نفس و ارزش رابطه تلاش کنید، احساس امنیت در رابطه وجود خواهد داشت. یکی از مهم ترین عوامل روابط عاطفی که می تواند به تداوم و تقویت و تعمیق روابط کمک زیادی کند، احساس امنیت در روابط عاطفی است. ما در قبال پارتنر خود وظیفه داریم که امنیت ذهن او را تضمین کنیم، البته این وظیفه هر دو طرف در رابطه است که بتوانند به یکدیگر احساس امنیت در رابطه بدهند.

وقتی در رابطه خود احساس ناامنی می کنیم، آن چیزی که باید منبع قدرت باشد باعث اضطراب یا خستگی عاطفی می شود. چگونه این را تغییر دهیم؟ احساس امنیت در رابطه و به ویژه در روابط صمیمی، ضروری است. اگر احساس امنیت نمی کنید و همیشه روی پوسته تخم مرغ راه می روید، نه تنها همیشه مضطرب خواهید بود، بلکه احساس رنجش می کنید. پس به رابطه ای متمایل شوید که در آن احساس دوست داشتن و پذیرش می کنید. مشاوره روابط عاطفی و سمی در این زمینه میتوانید به شما کمک کننده باشد.

مشاوره روانشناسی احساس امنیت در رابطه

بنابراین یکی از موضوعات مهم و محوری در یک رابطه عاطفی «امنیت رابطه» است. البته احساس امنیت در رابطه فقظ به دو رابطه عاطفی زن و مرد محدود نمی شود، بلکه در سایر روابط مانند روابط و دوستان و خانواده مورد نیاز است. اگر فردی در دوران کودکی و نوجوانی این احساس را نکند، این موضوع بعد ها می تواند روابط عاطفی او را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.

چرا به احساس امنیت در رابطه نیاز داریم؟

روابط عاطفی مانند همه روابط نیازمند امنیت است. امنیت به این معنا که اعتماد به نفس کافی داشته باشید و ترسی از شکست و بن بست در رابطه نداشته باشید. آنقدر که هیچ دشمنی و چالشی در رابطه وجود نداشته باشد. یکی از چیزهایی که همه از رابطه خود می خواهند، دریافت احساس امنیت در رابطه و آرامش است. احساس امنیت ناشی از این آرامش بالاترین هدف هر رابطه ای است. برای ایجاد احساس امنیت در رابطه، هر دو طرف باید در یک رابطه دوستانه سعی کنند امنیت و آرامش را وارد زندگی خود کنند. اگر مشکلی در روابط خود دارید میتوانید از خدمات مشاوره روانشناسی بصورت تلفنی یا حضوری در کلینیک دکترسلام استفاده کنید.

احساس امنیت در رابطه به عوامل زیادی بستگی دارد. به عنوان مثال آنچه طی گذشته در مورد اعتماد به افراد یاد گرفته ایم می تواند بر اعتماد امروز ما بر دنیای اطراف خود تأثیر بگذارد. روابطی که هر دو طرف از نشان دادن نقاط ضعف خود امتناع می ورزند، روابط کم عمقی باقی می مانند که صمیمیت سقف دارد و از سقف نمی گذرد. در چنین روابطی، ترس و اضطراب می تواند جایگزین احساس امنیت ما شود و باعث شود که برداشت ما از یکدیگر از «دوست» و «خودی» به «غریبه» و «دشمن» تغییر کند.

مشاوره مشکلات رابطه و احساس امنیت

دلایل و علل عدم احساس امنیت در رابطه چیست؟

آیا ترس های ناگفته ای در مورد شریک زندگی خود دارید؟ آیا در رابطه و ازدواج خود احساس امنیت و آرامش می کنید؟ آیا چیزی غیرقابل توضیح وجود دارد که شما را مجبور به زیر سوال بردن احساس امنیت در رابطه کند؟ احساس عدم امنیت در ابتدای یک رابطه طبیعی است. اما اگر این ترس همچنان شما را آزار می دهد و هر روز قوی تر می شود و باعث بی ثباتی و ناامنی در رابطه می شود، باید قبل از اینکه رابطه شما را نابود کند به دنبال راه حل باشید. وقتی عدم احساس امنیت در رابطه کنترل نشده باشد، می‌تواند منجر به سردرگمی، حسادت، ترس و سایر احساسات ناخوشایند شود و می‌تواند احساسات خوبی مانند عشق، مراقبت و روابط را از بین ببرد. پس اگر عدم احساس امنیت در رابطه کنترل نشوند، ممکن است شما و همسرتان دچار سوءتفاهمات، مشاجرات و حتی دعواهای زیادی شوید.

اختلاف نظر

افراد ناسازگار تمایل دارند تعارض بین فردی بیشتری ایجاد کنند زیرا افرادی همدل و همراه نیست و همین ویژگی میتواند باعث احساس خطر در موقعیت های اجتماعی و عدم احساس امنیت در رابطه شود.

عدم حمایت عاطفی خانواده

عدم حمایت عاطفی خانواده باعث میشود افراد عدم احساس امنیت در رابطه را بیشتر تجربه کنند.

فقدان هوش هیجانی

افراد با EQ پایین قادر به درک و مدیریت احساسات خود و دیگران نیستند. این امر میتواند منجر به روابط بد و عدم احساس امنیت در رابطه شود.

ناکامی در برآوردن نیازهای جسمانی

افراد زمانی که در تامین نیازهای خود به غذا، سرپناه و امنیت با مشکل مواجه می شوند، بیشتر احساس عدم امنیت در رابطه دارند. چرا که عزت نفس پایینی دارند.

https://scholar.google.com

error: شما قادر به کپی مطالب این سایت نیستید
پیمایش به بالا