مرکز مشاوره دکترسلام {کلینیک رواشناسی دکترسلام}

کلینیک روانشناسی دکترسلام

اولین مرکز 24ساعته در ایران

کلینیک روانشناسی دکتر سلام (مرکز مشاوره دکترسلام)
مشاوره تلفنی
مشاوره آنلاین
مشاوره حضوری
سرعت و سهولت

فرآیند نوبت دهی در اسرع وقت صورت میگیرد و حداکثر طی 10دقیقه به تراپیست مجرب در حیطه درخواستی وصل میشوید.

تعرفه های مصوب

کلیه خدمات با تعرفه کمتر از تعرفه مصوب 1402 انجام میشود. همچنین تمامی مشاورین بیش از 10سال تجربه کاری دارند.

تایم کاری منعطف

شما در هر ساعت از شبانه روز و حتی در ایام تعطیل، میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری استفاده کنید.

سوالات متداول

از آنجا که شعار ما سرعت و سهولت در دریافت مشاوره روانشناسی است، شما با یک تماس یا پیغام در واتساپ میتوانید برای دریافت مشاوره اقدام کنید (لازم به ذکر است ما در کمتر از نیم ساعت شما را به روانشناس متخصص در حیطه درخواستی وصل میکنیم)

بله! تمامی روانشناسان ما دارای بیش از 10سال تجربه کاری هستند، همگی عضو انجمن رواشناسان ایران می باشند و صلاحیت آنها از فیلتر مدیریت احراز شده است.

قبل از برقرای جلسات مشاوره، سیستم ارجاع مجموعه (تیم پشتیبان) و سوپروایزر مرکز که دارای تحصیلات روانشناسی هستند، موضوع شما را بررسی میکنند و روانشناس متخصص در حیطه درخواستی را برای شما انتخاب میکنند تا بطور قطع از جلسات خود رضایت کاملی داشته باشید

مدیریت اضطراب

چگونگی مدیریت اضطراب 02125917355

فهرست مطالب

اضطراب طبیعی به احساس نگرانی بزرگ اشاره دارد. ولی احساس دائمی اضطراب، بر ترسی است که دلیل منطقی ندارد. به همین دلیل برای کاهش و مدیریت اضطراب باید کاری انجام دهید. برخی از اختلالات اضطراب می تواند بدتر شود و به یک مشکل واقعی تبدیل شود. عوامل متعددی مانند استرس رابطه ای، مالی، شخصی و غیره وجود دارد.

از آنجا که اضطراب، اثرات بسیار منفی بر زندگی و روان هر فرد دارد، برای بهبود مشکل و مدیریت اضطراب، میتوانید از خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی یا حضوری کلینیک شبانه روزی دکترسلام استفاده کنید. درمانگران بالینی کلینیک دکترسلام همگی بیش از 10 سال تجربه کاری دارند و از بهترین روانشناسان تهران هستند. برای ارتباط با روانشناس میتوانید با شماره تماس 021.25917355 و شماره واتساپ 0921.2014880 در ارتباط باشید.

مشاوره مدیریت اضطراب

اضطراب چیست؟

ابتدا باید اضطراب گاه به گاه را از اضطراب فراگیر یا اختلال اضطرابی متمایز کنیم. حالت دوم با شکل مزمن احساس بی قراری مشخص می شود که در آن فرد بدون دلیل خاصی احساس نگرانی بیش از حد می کند. شایع ترین علائم عبارتند از: عدم تمرکز، خستگی، از دست دادن اشتها یا افزایش اشتها. اما اضطراب همچنین می تواند با موارد زیر بروز کند: کمبود اعتماد به نفس، حمله پانیک، فوبیا، استرس و اختلال وسواس فکری.

در مورد اضطراب گاه به گاه یا گذرا، این یک احساس نسبتاً رایج برای بسیاری از افراد است. این موضوع برای زمانی که هر روز اتفاق میوفتد نگران کننده است زیرا می تواند عواقبی هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی داشته باشد. با این حال اولین قدم به سوی بهزیستی روانشناختی و مدیریت اضطراب این است که تشخیص دهیم که فرد می تواند به این اختلال مبتلا باشد.

اضطراب چیست؟ راهکار علمی غلبه بر اضطراب

چگونه اضطراب را مدیریت کنیم؟

برای درمان اضطراب نیاز است که در ابتدا مشکل هرکس بصورت اختصاصی توسط روانشناس بررسی شود و سپس با رویکردهای درمانی مناسب، مشاوره روانشناسی و روان درمانی صورت بگیرید.همچنین لازم به ذکر است مطالبی که در سطج اینترنت منتشر میشود بعنوان راهکار درمانی نیست و صرفا متنی برای مطالعه است.

برای اینکه راه های مدریت اضطراب را بدانید، بایستی در ابتدا روانشناس مشکل شما را ریشه یابی و ارزیابی کند. با این حال  در اینجا چند نکته برای یادگیری نحوه مدیریت اضطراب آورده شده است:

1 – ذهن آگاهی: ذهن آگاهی، ابزاری موثر برای مدیریت احساسات مرتبط با استرس و اضطراب است. اصل روش این مدیریت اضطراب این است که فقط بر لحظه حال تمرکز کنیم تا بتوانیم با احساسات، محیط، احساسات و افکار خود در تماس باشیم. ما بر روی احساساتی تمرکز می کنیم که حواس پنج گانه ما در لحظه حال دریافت می کنند تا به بهترین نحو از افکار منفی خود دوری کنیم. ذهن آگاهی همچنین شامل مفهوم پذیرش و در نتیجه زیستن رویدادهای کنونی بدون سرکوب تجربه است. ما باید زمان بگذاریم تا روی احساس نفس کشیدن عمیق تمرکز کنیم. ما می توانیم مدیتیشن تمرکز حواس را در حین راه رفتن، نشستن و همچنین در حین انجام وظایف در زندگی روزمره خود تمرین کنیم تا مدیریت اضطراب داشته باشیم.

2 – بخوابید: اگر میخواهید بدانید چگونه اضطراب را مدیریت کنیم، مطالعات مختلف نشان داده است که کمبودخواب می تواند اثرات اضطراب را با تقویت آنها بدتر کند. خواب بهترین درمان طبیعی برای مدیریت اضطراب است، برای مغز ترمیم کننده است و احساسات ما را تنظیم می کند که به شما کمک می کند با اضطراب مبارزه کنید زیرا از تشدید اثرات اضطراب جلوگیری می کند .

3 – غذا: هر غذایی که می خورید نقش مهمی در سیستم عصبی دارد و بنابراین می تواند به شما در مدیریت اضطراب کمک کند. به همین دلیل از خوردن و آشامیدن کافئین، نوشابه و فلفل خودداری کنید. همچنین غذاهای خاصی وجود دارند که بر سطح قند خون شما تأثیر منفی می گذارند و در نتیجه باعث ایجاد استرس های مختلف می شوند. چگونه اضطراب را مدیریت کنیم، بنابراین انتخاب غذاهای مناسب و داشتن یک رژیم غذایی سالم برای کاهش استرس مهم است. سبزیجات، منابع پروتئین سالم، بادام و آووکادو، نمونه های خوبی برای مدیریت اضطراب شما هستند.

4 – ورزش کنید: یکی دیگر از راه های بسیار موثر برای مدیریت اضطراب و چگونه اضطراب را مدیریت کنیم، ورزش منظم است. ترکیب ورزش با غذاهای سالم به کاهش استرس شما کمک می کند. درواقع ورزش باعث ترشح اندورفین یا هورمون های سلامتی می شود که به لطف آن، سطح اضطراب شما می تواند کاهش یابد. بنابراین توصیه می شود که حداقل سی دقیقه در روز یک فعالیت بدنی منظم داشته باشید که به شما امکان می دهد با تخلیه تنش و استرس، اضطراب خود را بهتر کنترل کنید. دیگر منتظر نمانید و با تدوین برنامه ای برای رسیدن به آنها اهداف واقع بینانه تعیین کنید!

5 – تنفس: در واقع تنفس مکانیسمی است که کاملاً مستقل از اراده ماست. با این وجود تنفس شکمی می تواند به شما کمک کند تا اضطراب خود را آرام کنید و این یک تمرین آرامش بخش است. دراز بکشید و دستان خود را روی شکم خود قرار دهید تا رفت و آمدهای تنفس او را احساس کنید، سپس از طریق بینی نفس بکشید و شکم خود را مانند بادکنک باد کنید. به آرامی از طریق دهان بازدم کنید، ریه های خود را خالی کنید و به تدریج شکم خود را بکشید. این تمرین را چندین بار برای مدیریت اضطراب تکرار کنید.

چگونه اضطراب را مدیریت کنیم

با اضطراب مبارزه کنید

هنگامی که یک اختلال اضطرابی وجود دارد، بهترین راه برای کاهش و مدیریت اضطراب، درک و تجزیه و تحلیل احساسات و افکارمان است که رفتار ما را به شیوه ای خاص شکل می دهد. در نهایت نباید فراموش کنیم که اختلالات اضطرابی قابل درمان هستند و چندین روش برای رهایی از آن وجود دارد.

روان درمانی می تواند یکی از ابزارهای درمانی مدیریت اضطراب باشد و به شدت توصیه می شود با یک روانشناس مشورت کنید که به شما کمک کند تا اضطراب خود را مدیریت کنید و مکانیسم های ایجاد آن را در زمانی که غیرقابل کنترل می شود و برای شما مشکلی در زندگی روزمره ایجاد می کند، درک کنید. در طول جلسات، روانشناس چندین روش و تکنیک درمانی را به شما پیشنهاد می کند که به شما امکان می دهد بر اضطراب خود غلبه کنید.

منابع بیشتر برای مطالعه: wikipedia

error: شما قادر به کپی مطالب این سایت نیستید
پیمایش به بالا